Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Sistem de aspiratie centralizata

VACUCLEAN

Aproximativ 25% din reactiile alergice sunt datorate acarienilor.Statistic inseamna al doilea loc ca si cauza a alergiilor, dupa polen. Simptomele tipice ale alergiei la praful din casa includ lacrimari, secretii nazale, tuse, astm alergic si afectiuni ale pielii. Aceste simptome sunt cauzate de excretiile microscopice ale acarienilor, care sunt o componenta a prafului din case.

Aspiratoarele conventionale retin praful vizibil, insa particulele fine care sunt daunatoare sanatatii si trec prin filtrul aparatului, sunt doar vehiculate prin aspirator apoi se intorc in aerul din incapere, pe care il respiram. VACUCLEAN inlatura acest dezavantaj deoarece microparticulele de praf aspirate nu sunt evacuate inapoi in incapere, ci direct in exteriorul locuintei, prin intermediul sistemul de tubulatura RAUPIANO PLUS.

VACUCLEAN este un sistem de aspirare centralizata, care permite curatirea rapida a spatiilor interioare printr-un procedeu usor de manevrat, care elimina complet murdaria, praful si microorganismele aspirate.

Sistem silentios pt. spatiul locuit Asigura conditii de igiena deosebita, Consum energetic redus, Eficienta si productivitate in exploatare Fiabilitate.