Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Executie
 
     Casele bio-ecologice fiind de o foarte mare diversitate  si tehnicile de constructie folosite difera si ele foarte mult de la o constructie la alta.
       Incurajam ,in primul rand , constructia in regie proprie dar asistata de un specialist in astfel de constructii si tehnici , in caz contrar rezultatul obtinut fiind foarte departe de ceea ce ar fi trebuit sa fie .
       Mai este de adaugat faptul ca, o serie de vicii constructive nu se pot depista decat in  timp  si/sau in cazul unor solicitari extreme ( miscari seismice , ploi torentiale , calduri si geruri extreme...etc) .
        Executia, montarea instalatiilor si sistemelor aferente , termice , de ventilatie , sanitare , electrice ,trebuie facuta de catre un specialist sau o societate cu pregatire si experienta practica  in domeniul respectiv.
    
    A corecta sau remedia o greseala facuta la constructie sau la instalatii poate fi foarte costisitoare si sa implice un volum de munca de cateva ori mai mare decat cel normal necesar , daca nu este facut cand si cum trebuie .
       Este recomandata folosirea intr-o masura cat mai mare a energiilor verzi , geotermale ,solare  hidro si eoliene , in scopul protejarii mediului inconjurator si a obtinerii unor economii financiare consistente , pe termen mediu si lung.